Diğer Haberler
En Kaliteli Güvenli İş Ayakkabıları Nasıl Seçilir
En Kaliteli Güvenli İş Ayakkabıları Nasıl Seçilir

En iyi güvenli iş ayakkabıları nasıl seçilir sorusuna baktığımızda farklı şirketlerin farklı yolları veya politikaları olduğunu görürüz. Her firmanın kendine ait yöntemleri vardır. Beta İş Güvenliği Şirketi olarak güvenli iş ayakkabıları hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bilgileri kontrol edin.

 

1. İş ayakkabısına göre çalışma koşullarının yanı sıra uygun bir dış kaplama seçmek önemlidir. Bu, kişinin rahat hissetmesini sağlayacaktır.

 

2. İş ayakkabılarının sert bir tasarıma sahip olması, sadece ayakları zarardan korumakla kalmaz, aynı zamanda operatörlerin kazalardan kaynaklanan kaymalarını önler.

 

3. Güvenli iş ayakkabılarının çeşitli performansı ayak parmaklarının yaralanmaması, ayağın kesilmemesi, yalıtım iletkenliği vb. gibi teknik indekslerin koruyucu performansının elde edilmesi için dikkate alınmalıdır.

 

Tüketici, kişisel koruyucu ekipman olarak iş ayakkabısı kullanım türüne göre farklı çalışmalar içerisine girmelidir. Parmak koruyucu özelliği olan iş ayakkabılarında An1, An2, An3 An4 ve An5 gibi beş koruyucu performans seviyesi bulunur. An1 en yüksek derece, An5 seviyesi minimum koruma sağlar. Daha yüksek koruma sağlayan ayak parmaklarını herhangi bir zarar ve yaralanmadan koruyan güvenli iş ayakkabıları ürünleri ön uç direnç basıncı ve darbe direnci, teknik indeksi yüksek özellikler nedeniyle ayak parmaklarındaki zedelenmeleri önleyici rolde çok önemlidir.

 

Tüketiciler kendi ihtiyaçlarına göre farklı fiyat, stil, malzeme koruyucu burunlu güvenlik ayakkabısı seçebilirler. Genellikle, deri ayakkabılar yeni, usta, poliüretan malzemeler kullanılarak dış taban, aşınmaya dayanıklı, fiyat açısından daha pahalı olan ekipman ve malzemelerdir. Yapışkanlı ayakkabılar üretim tarihi daha uzun geleneksel bir zanaattır, desenine göre fiyat, kereste ve yükseklik gibi durumlar farklıdır. Dikiş düz tabanlı ayakkabının fiyatı daha ucuzdur, düz tabanlı ayakkabı fiyatı kesin olmamakla birlikte kalıbına bağlı olarak fiyat performansı sergileyebilir.  Bunun yanı sıra bu ayakkabılarda kullanılan kereste ve yükseklik gibi durumlar farklıdır. Ek olarak, enjeksiyon ayakkabısı olarak yapışkan  ayakkabı geçirgenliği daha zayıf, dikiş, ayakkabı giyme geçirgenliği ise iyi ve oldukça rahattır.

 

Tüketici seçip satın alırken, öncelikle ürün üreticisinin endüstriyel ürünler için devlet tarafından üretim lisansı (ithal mallara gerek yoktur) ve güvenli marka kimlik doğrulama sertifikası düzenleyip düzenlemediğini onaylamanız gerekir. Yine bu temelde, ürünün üretici adı ve adresi, üretim lisansı numaraları, güvenlik işareti kimlik doğrulama numarası, üretim tarihi, ürün standart numarası, ürün sertifikası ve özellikleri olup olmadığını kontrol etmek için özel dikkat göstermeliyiz. Ayrıca, dağıtım kuruluşundan bu ürün grubunu inceleme raporunu göstermesini ve geçerliliğini görmesini istemelidir.

 

Tüketici, seçim ve satın almanın görünüm kalitesini kontrol etmesi gerektiği zamanı bilmelidir.

 

Beta İş Güvenliği Şirketi olarak sizler için en iyi ve en kaliteli iş ayakkabılarını sunmaktayız. Ürünlerimize göz atmak için tıklayın. Şirketinizin hangi tür iş ayakkabısına ihtiyacı olduğunu merak ediyorsanız uzmanlarımızla hemen, bugün iletişime geçebilirsiniz.

 

Diğer ürünlerimize göz atmak için galerimizi ziyaret edin.