Diğer Haberler
Kaliteli Güvenli İş Ayakkabıları – Her İşletme için Temel Bir Yatırım
Kaliteli Güvenli İş Ayakkabıları – Her İşletme için Temel Bir Yatırım

Günümüz şantiyeleri tehlikeli yerler olabilir ve uygun şekilde giyilmiş güvenli iş ayakkabıları giymenin önemi hafife alınmamalıdır. Kaymalardan delinmelere, elektrik tehlikelerine, kimyasal dökülmelere, çarpmalara ve düşmelere kadar işçilerin işyerinde maruz kalabilecekleri çok çeşitli tehlikeler vardır. Bu kazalardan herhangi biri, bir işçiyi haftalarca işsiz bırakabilir, ancak kaliteli bir çift koruyucu ayakkabı, ekibinizin güvenli ve rahat olmasını sağlayarak, şantiyeyi güvenle geçmelerini ve projelerinizi başarı için yolunda tutmalarını sağlar. Bu blog yazısında Beta İş Güvenliği Şirketinin kaliteli güvenli iş ayakkabılarına yatırım yapmak için en önemli 5 nedeni paylaşacağız.

 

Güvenli İş Ayakkabıları Neden Bu Kadar Önemlidir?

 

İnşaat ve fabrika işçilerinin günün büyük bir bölümünde ayakta olmaları gerekmektedir ve kayma/düşme ve işyeri tehlikelerine maruz kalma riski normal günlük yaşamdan çok daha fazladır. İşyerinde en yaygın ayak yaralanmalarının sebeplerinden bazıları şunlardır:

 

  • Düşme
  • Ayağa düşen cisimler
  • Delikler
  • Kesimler
  • Elektriğe maruz kalma
  • Fişler
  • Yanıklar

 

Ayak yaralanmaları özellikle karmaşık olabilir ve çalışanların iyileşme ve rehabilitasyon için aylarca işten izin almasını gerektirebilir. Kaliteli güvenli iş ayakkabılarına yatırım yapmak, çalışanlarınızı tüm yıl boyunca güvende tutmak için yaralanmalara karşı bir bariyer sağlayacaktır. Kanıtlanmış dayanıklılık ve performansa sahip kaliteli ayakkabı markalarına yatırım yapmaya değer ve Beta İş Güvenliği Şirketi olarak müşterilerimize geniş bir ürün yelpazesi sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Güvenlik Ayakkabılarının Çalışanları Güvende Tutmasını Sağlayan 4 İlginç Gerçek ve Yöntem

 

200 Jul Darbeye Dayanma Yeteneği

 

Parmak koruması, güvenli iş ayakkabılarının kritik bir parçasıdır ve çoğu, burun kısmında en az 200 jul darbe koruması sunar. Bu, düşen nesnelere ve ani darbelere karşı mükemmel bir koruma sağlar, ayakları ve ayak parmaklarını zarar görmekten korur ve işçilere şantiyede hareket ederken daha fazla güven verir.

 

Delinmelere Karşı Koruyucu Malzemelerin Yenilikçi Kullanımı

 

Güvenli iş ayakkabıları, en üst düzeyde dayanıklılık ve iş başında koruma sağlamak için yenilikçi bir malzeme karışımından oluşur. Ucuz güvenli iş ayakkabıları tek başına fiyatına göre cazip gelse de, kaliteli bir çift ile aynı düzeyde koruma veya uzun ömür sunması pek olası değildir. Kaliteli güvenli iş ayakkabıları, çelik burunlu ve topuklu ayakkabılar sunacak ve amaçlanan işin türüne bağlı olarak deri veya sentetik malzemelerden yapılacaktır. Sağlam tabanı ve sert dış yüzeyi ile iyi bir çift güvenlik botu delinmelere karşı koruma sağlar.

 

Güvenli İş Ayakkabıları Elektrik Çarpmasına Karşı Koruma Sağlayabilir

 

Elektrik tehlikeleri birçok işyerinde mevcuttur. Tüm güvenli iş ayakkabıları elektrik çarpmasına karşı koruma sağlamasa da, bu, tehlikeli ortamlarda çalışanlar ve elektrikçiler için önemli bir husustur. Elektrik akımlarının vücuttan akmasını önleyen topraklamaya ek olarak kapsamlı su yalıtımı ile koruma mümkün olur. Bu tür iş botlarının birçoğu aynı zamanda anti-statik özelliklere de sahip olacaktır.

 

Olağanüstü Kavrama

 

Beton, metal, kir, cilalı zeminler ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi farklı yüzey üzerinde çalışacağınız için iş ayakkabılarınızın güçlü bir tutuşa sahip olması önemlidir. Güvenli iş ayakkabıları, çeşitli yüzeylerde tutuş sağlamak için tasarlanmış ağır hizmet tabanlarından yapılmıştır. Bazı modellerin dökülen sıvılar, yoğun sıvılar veya her ikisi için kayma koruması sağladığını fark edebilirsiniz. Günlük olarak çalıştığınız ürün türlerini ve ayrıca dökülme riskini düşünün, ardından Beta İş Güvenliği Şirketinde uygun güvenli iş ayakkabısı aramaya başlayın.

 

Güvenli İş Ayakkabılarını Tüm İşlemlerde Satın Alın – KKD Uzmanları

 

Beta İş Güvenliği Şirketi, tüm meslekler için geniş bir güvenli iş ayakkabısı yelpazesine sahiptir. Çalışanlarınızın güvenliğini ve işletmenizin başarı yolunda ilerlemesini sağlamak için size en kaliteli ürünleri sunmaya kararlıyız. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bugün dost canlısı ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.