Diğer Haberler
Neden Güvenlik Ayakkabısı Giyilmeli?
Neden Güvenlik Ayakkabısı Giyilmeli?

Ayakları güvenli ve sağlıklı kılmak için koruyucu iş ayakkabısı gereklidir. Çelik burunlu botlar ve ayakkabılar ayaklarınızı korur, yaralanmalarını önlemeye yardımcı olur ve iş yerinde oluşabilecek yaralanmaların şiddetini azaltır. Ulusal Güvenlik Konseyi'ne göre, işle ilgili ayak yaralanması mağdurlarının yalnızca dörtte biri her tür güvenli iş ayakkabısı veya botu giyiyor. Kalan üçü, koruyucu ayakkabıların faydalarından habersiz. Günümüzün güvenlik ayakkabısı rahat, esnek ve şıktır ve yaralanmalara karşı gerekli korumayı sağlar. Ayak, vücudunuzun endüstride yaralanmaya maruz kalan en değerli kısmıdır. Pek çok potansiyel iş tehlikesi nedeniyle, korumanız için ihtiyaç duyduğunuz güvenli iş ayakkabısı, botu veya diğer koruyucu ekipmanları amirinizle görüşmeniz önemlidir.

 

Koruyucu ayakkabılar için bazı yönetmelikler bulunur. Bu yönetmeliklerin genel gereklilikleri, işverenin, etkilenen her çalışanın, düşen veya yuvarlanan nesneler veya tabanı delen objeler nedeniyle ayak yaralanması tehlikesi bulunan ve bu çalışanın ayaklarının bulunduğu yerlerde çalışırken koruyucu iş ayakkabısı kullanmasını sağlamasıdır. Çalışma ortamınızda en iyi koruma düzeyine sahip olmanızı sağlamak için, etkili bir uyum ve güvenli iş ayakkabısı seçimi gereklidir.

 

5 Temmuz 1994'ten sonra satın alınan koruyucu iş ayakkabıları, kişisel koruma-koruyucu iş ayakkabıları için ulusal standart ile uyumlu olacaktır. 1910.6 veya eşit derecede etkili olduğu işveren tarafından gösterilecektir. 5 Temmuz 1994 tarihinden önce satın alınan koruyucu iş ayakkabılarının eşit derecede etkili olduğu işveren tarafından belge ile birlikte gösterilecektir. Umarız bu güvenlik botlarını şimdiye kadar değiştirmişsinizdir!

 

Ayak ve ayak parmaklarının risk altında olacağı birçok durum vardır. Birçok işyerinde düşen ve yuvarlanan nesneler veya kesikler ve delinmeler ciddi bir endişe kaynağıdır. Bir çelik burunlu güvenli iş ayakkabısı yaralanmalarından korumak işçileri yardımcı olacaktır. Ortalama bir çalışanın her gün karşılaştığı pek çok tehlike vardır. Uygun iş ayakkabıları gereksiz kazaları önleyebilir.

 

Çoğu tehlikeye hazırlıklı olabileceği ve tamamen önlenebileceği açıktır. Neden koruyucu iş ayakkabısı giymelisiniz? Kendinizi güvende tutmanın basit bir önlem yöntemidir. İşinizin risklerini biliyorsanız, o zaman www.betais.com.tr tarafından size sağlanan güvenli iş çalışması ve iş ayakkabılarıyla kendinizi olası tehlikelere karşı hazırlamalısınız.

 

Daha fazla iş ayakkabısı ve diğer ürünlerimiz için galerimizi ziyaret edin!