Diğer Haberler
GÜVENLİ İŞ AYAKKABILARI - HANGİSİNE İHTİYACIM VAR?
GÜVENLİ İŞ AYAKKABILARI - HANGİSİNE İHTİYACIM VAR?

Uzun süre ayakta kaldığınız bir sektörde çalışıyorsanız, sizi düşme, kayma ve elektrik çarpması gibi çeşitli tehlikelerden koruyacak iş ayakkabılarına sahip olmak istersiniz ve bu ayakkabıların bir çalışan için rahat olması zaruridir. Öyleyse, koruyucu iş ayakkabısının üç kritik biçimine bir göz atalım!

 

KOMPOZİT GÜVENLİ İŞ AYAKKABISI

 

Gün boyunca farklı sahaları ve inşaat alanlarını ziyaret etmesi gereken bir inşaat mühendisi misiniz?

 

Optimum güvenliği sağlamak için uygun ayakkabılara ihtiyacınız olabilir. Özellikle, bir çift çelik kapaklı bot tavsiye edilir - size, düşen ağır nesnelerden koruma, ayrıca kayma veya takılmaları önleyen sağlam bir tutuş ve botları rahat ettiren dolgulu bir yaka gibi çeşitli yetenekler sağlar. Belki daha az hacimli bir şey mi arıyorsunuz? Kompozit güvenli iş  ayakkabıları hafiftir ve elektrikli veya tehlikeli bir ortamda çalışıyorsanız harikadır.

 

ELEKTRO STATİK DAĞITICI GÜVENLİ İŞ AYAKKABISI

 

Bu ayakkabı formunun temel amacı, potansiyel olarak tehlikeli ortamlarda çalışırken elektrik akışını azaltmaktır.

 

Bir elektrikçi olarak hangi ayakkabılara ihtiyacın var?

 

İdeal olarak kompozit güvenli iş ayakkabıları, işinizi başarılı ve güvenli bir şekilde tamamlama becerisine sahip olmanızı sağlayacaktır. Ancak elektriksel bir ortamda bulunmanız nedeniyle izolasyonlu tabanlı bir ayakkabı tercih etmeniz faydalı olabilir. Kompozit güvenli iş ayakkabıları metal içermeyecektir, bu nedenle elektriğin içinden geçmesi için iletken olmamasını sağlar. Tercihen bir elektrikçi, elektrik çarpması olasılığını azaltmak için elektro statik yayıcı ayakkabı giymelidir.

 

METATARSAL GÜVENLİ İŞ AYAKKABISI

 

Ağır darbelere dayanıklı ayaklar, özellikle ayak kavisleri çevresinde çalışanlar için sorunlara neden olabilir. Ayaktaki kemikleri koruyan ve verimli çalışmanızı sağlayan bir çift metatarsal güvenli iş ayakkabısı alarak bu tür sorunları önleyebilirsiniz.

 

Bir mühendis olarak benim için güvenliği ne sağlar?

 

Kompozit güvenlik botu, çelik burunlu botlara eşdeğer dayanıklılık sağlar. Çelik burunlu botlar, yoğunluk ve kolaylıkla hareket etme yetenekleri açısından kompozit güvenlik botlarından daha az elverişlidir. Bununla birlikte, bir metatarsal jel desteği eklemek ayaklarınızın korunmasına yardımcı olacaktır.

Günlük olarak zorluklarla karşılaşıyorsunuz ve bu nedenle uygun ve kazaların oluşmasını engelleyen ayakkabılara ihtiyacınız var. Bir metatarsal güvenli iş ayakkabısı, ayaklarınızdaki hassas kemikler için size ek konfor ve koruma sağlar; bu aynı zamanda üretkenlikle de bağlantılıdır (ayakkabılarınız uygunsa, işleri basit ve zahmetsizce tamamlayabileceksiniz!)

 

Anlaşılır bir şekilde, stil öncelikli olarak düşündüğünüz bir şeyse, sizin için en iyi neyin işe yarayacağını düşünmeniz gerekir. Rahat ayakkabılar, slip-on, fermuarlı veya bağcıklı mı?

 

Basitçe, rahat ayakkabılar ve slip on ayakkabıların giyilip çıkarılması çok daha kolay ve hızlıdır, ancak dengeye ihtiyacınız varsa, bağcıklı ayakkabılar veya fermuarlar kullanmanız daha iyi olur!

 

Beta İş Güvenliği Şirketinde geniş güvenli iş ayakkabısı yelpazesini keşfedin, çeşitli işler için uygun çeşitli stiller sunuyoruz! Profesyonel, hızlı, güvenilir hizmetimiz, stil veya güvenlikten ödün vermeden paranızın karşılığını almanızı sağlar.

 

İşiniz ne olursa olsun, size piyasadaki en iyi koruyucu iş ayakkabılardan bazılarını sunuyoruz, bugün tam koleksiyonumuza göz atın!

 

Daha fazlası için bize ulaşın.